O podjetju

Podjetje iSERVER d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2010, z namenom prodaje ugodne in zanesljive IT ter računalniške opreme, hkrati pa nudenju najema naprednih spletnih rešitev, kot so kolokacija, namenski strežniki ter sistemska administracija. V tem času smo pridobili širok krog zadovoljnih kupcev, katerim vedno znova poskušamo zagotoviti boljšo, hitrejšo in še ugodnejšo storitev in produkte.

Spletna trgovina strezniki.net je prva slovenska spletna trgovina namenjena izključno prodaji rabljene in obnovljene in strežniške oziroma IT opreme. Vsi naši produkti so preizkušeni in imajo vključeno najmanj 1 leto garancije, nudimo pa tudi ugodno obročno odplačevanje preko operativnega Grenke Leasinga za pravne in preko Leanpay za fizične osebe.

Vse naše izdelke lahko osebno prevzamete in plačate tudi preko plačilnih kartic Diners, večino tudi na obroke v poslovalnici v Celju oziroma z drugimi plačilnimi karticami kot so Mastercard, Visa in Maestro, podpiramo pa tudi spletno Diners obročno odplačevanje.

V podjetju se poleg prodaje opreme ukvarjamo tudi z načrtovanjem, izvedbo in vzdrževanjem omrežij ter opreme, v letu 2018 pa smo ponudbo razširili tudi z največjo posredniško poslovalnico Telemacha v centru Celja. Naš cilj je celostno povezovanje storitev za manjša in srednja podjetja pod eno streho.

Svoje znanje redno dopolnjujemo in se izobražujemo ter razširjamo ponudbo.

Kontaktni in plačilni podatki

iSERVER d.o.o.
Stanetova ulica 7
3000 Celje
Slovenija

TRR: SI56 6100 0001 4472 941 (Delavska Hranilnica d.d.)
Paypal naslov: paypal@strezniki.net

Davčna številka SI96921595
Matična številka: 3700232000
Davčni zavezanec: DA
Osnovni kapital: 7.500,00 EUR
Telefon: +386 70 677 577
E-pošta: info@strezniki.net

Lokacija