Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, katerih brez njih nebi mogli nuditi. Več o piškotkih.

Kolokacija in najem strežnikov

Za vse vrste strežnikov vam ponujamo ugodno in zanesljivo storitev kolokacije oziroma gostovanja vašega lastnega strežnika. Strežniki se nahajajo v vrhuskem podatkovnem centru v Ljubljani, so fizično in tehnično varovani ter v klimatiziranih prostorih.

Vaš strežnik bo priključen na hitro optično povezavo po vaši želji in glede na vaše potrebe, naši tehniki pa vam bodo vedno na voljo za podporo. Vstop v podatkovni center je možen 24 ur dnevno, 7 dni v tednu.

Po želji vam kupljen strežnik pripravimo neposredno v podatkovnem centru in poskrbimo tudi za sistemsko administracijo, vzdrževanje ter svetujemo pri izbiri programske in storjne opreme ter tako zmanjšamo potreben čas za vzpostavitev delovanja strežnika.

Za več informacij si oglejte našo spletno stran s ponudbo kolokacije na http://www.iserver.si/kolokacija ali pa nas kontaktirajte na info@iserver.si.

kolokacija-streznikov-1
kolokacija-streznikov-3
kolokacija-streznikov-4
kolokacija-streznikov-2

Prijava na novice

S prijavo na elektronske novice boste na tekočem o vseh aktualnih ponudbah in akcijah iz naše spletne trgovine.

Ne, hvala

PayPal